Vizite gradinite si scoli

O vizita la Ograda Veseliei este o ocazie pentru cei mici sa exploreze viata la tara, descoperind lucruri interesante despre animalele fermei, despre cine traieste aici, care este importanta agriculturii.

Tarife

20 lei / copil
20 lei / adult
Educatoare / Invatatoare: Gratuit

Stim cat de mult conteaza pentru educatia unui copil o astfel de experienta, mai ales pentru acei copii care nu au posibilitatea petrecerii unui timp la tara la rude, bunici.

Dorim ca toti copiii sa inteleaga de unde vine mancarea, cum este produsa, ce rol au animalele, cum se munceste la tara si credem ca pentru a se intampla acest lucru copiii trebuie sa experimenteze astfel de excursii.

In cadrul vizitei copii pot atinge animalele si pot invata despre ele intr-un mediu sigur si controlat (vor vedea cu ce se hranesc animalele, unde dorm noaptea, unde fac gainile oua, pot hrani capritele, iepurasii, poneiul, etc).

Animalele si pasarile fermei: oi, berbeci, magar, ponei, vacuta, purcei si purcelusi, miei, capre, capre pitice, ieduti, pui de gaina, pui de iepurasi, gaini, cocosi, curci, curcani, rate, gaste.

Dupa vizitarea si interactiunea cu animalele copiii se vor putea juca la locul special de joaca aflat in dotarea fermei, pentru a se distra si a-si mai consuma din energie!

Activitati optionale:

  • se poate servi masa, loc special amenajat (nu asiguram mancare);
  • copiii se pot plimba cu tractorasul (taxa separata);
  • fise de lucru despre vizita la ferma.

Saptamana Altfel Constanta Mangalia 2023


Se apropie „Saptamana Altfel” – zile fantastice de activitati extrascolare!

Va asteptam in cadrul programului Scoala Altfel in perioada 2023 pentru o vizita de neuitat, in care cei mici vor invata si se vor juca in mijlocul naturii.

Programarile se fac la numarul de telefon 0734055198 sau la adresa de email info@ogradaveseliei.ro